0748177171
ACASA
 


Avantaje

Platesti dupa ce primesti produsele.
Nu trebuie sa platesti nimic in momentul in care faci comanda, plata se face doar dupa ce produsele au ajuns la tine. Exceptie fac produsele care sunt importate special pentru comanda ta, caz in care se poate cere un avans de 30%.

Livrare in Bucuresti pana la orele 19.00 in aceeasi zi in care ai dat comanda.
Livrarea produselor in Bucuresti se face prin curierii proprii.

Livrarea in tara in maxim 24 de ore de cand ai dat comanda .
Produsele pleaca in aceeasi zi in care ai facut comanda , urmand a fii livrate prin Fan Courier de obicei in dimineata zilei urmatoare. Termenul de 24 de ore este valabil pentru localitatile in care firma de curierat are acoperire . Pentru localitatile aflate in afara ariei de acoperire termenul de livrare este in general de 48 de ore . Livrarea produselor comandate vineri se poate face sambata sau luni in functie de alegerea ta.

Livrare Gratuita In orice localitate din tara, comanda minima pentru a beneficia de trasport gratuit este de 3.000 RON, iar pentru Bucuresti livrarea este gratuita indiferent de suma.

Poti returna produsele in 15 zile de la data la care le-ai primit.
Conditiile de retur sunt urmatoarele:

Returul produselor este acceptat doar pentru persoanele fizice ce au achizitionat produse de la climago.ro. Pentru a beneficia de returul produselor in 15 zile calendaristice , trebuie transmisa o cerere de retur, cel tarziu in a 15-a zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului.
Returul produselor se poate face prin curier (nu posta) sau venind direct la sediul climago.ro, dar nu inainte de a transmite cererea de retur si a primi acceptul din partea noastra. Costurile de transport nu sunt suportate de catre climago.ro. Returnarea banilor se face in termen de 30 de zile din momentul in care ati primit acceptul pentru returnarea produselor din partea noastra si ati furnizat codul IBAN in care se va rambursa contravaloarea produselor .

NU se pot returna produse aflate in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:
1. Produsul a fost adus pe comanda speciala livrata pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans;
2. Produsul nu mai are ambalajul original complet in care a fost livrat;
3. Etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc;
4. Produsele care au fost montate, care au fost folosite, care prezinta urme de utilizare (zgarieturi pe talpa, urme de murdarie, etc.).

Atentie ! In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.
Echipa CLIMAGO.
 
CLIMAGO:
 
 
 
 
Servicii clienti:
 
 
 
 
Comenzi si livrare:
 
Cum comand online
 
Livrarea comenzi
 
Suport clienti:
 
 
 
 
Contact:
 
 
T: 0748177171
 
Albastrelelor 22
 
Afumati, Ilfov
 
Copyright 2018 Climago Serv, CUI: 35291972, Reg. Com. J23/4296/2015