0748177171
ACASA
 


 
Livrare rapida - in 24 de ore de la comanda
Oferte speciale si personalizate in cel mai scurt timp de la solicitare
Suport tehnic si comercial 24/7
Te poti baza pe 12 ANI de experienta in domeniul HVAC
 
 
RACITOR DE APA (CHILLER) 33.4 KW CLINT CHA/K/ST 131

RACITOR DE APA (CHILLER) 33.4 KW CLINT CHA/K/ST 131


RACITOR DE APA (CHILLER) 33.4 KW CLINT CHA/K/ST 131Date tehnice

 

RACITOR DE APA (CHILLER) 33.4 KW CLINT CHA/K/ST 131

Model: CHA/K/ST 131


Tip: Aqua Light
Capacitate de racire: 33.4 kW
Greutate: 265 Kg
Alimentare: 380 V
Putere electrica absorbita: 11.7 kW
      
56.428 Lei
 
*pretul include TVA
  La comanda | Transport gratuit ( Bucuresti / Ilfov )
 
COMANDA / CERE OFERTA PRIN TELEFON
 COMANDA / CERE OFERTA PRIN TELEFON: 021-231.58.57 / 0757.020.707
 
 
** Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile tehnice pentru RACITOR DE APA (CHILLER) 33.4 KW CLINT CHA/K/ST 131  CHA/K/ST 131 sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
 

  AQUALIGHT reprezinta solutia ideala pentru climatizarea mediilor din sfera serviciilor sau de tip industrial, reprezentand rezultatul tehnologiei inovatoare CLINT. Seria AQUALIGHT a fost dezvoltata tinand cont fata de protectia mediului incojurator prin uitilizarea de agent frigorific ecologic R410A. AQUALIGHT pot fi livrate cu tanc inertial si pompa sau cu tehnologia AQUALOGIK - care permite unitatii sa functioneze dincolo de limitele conventionale in ceea ce priveste instalatia sau temperaturile exterioare. De fapt, datorita logicii avansate si a unui circuit hidraulic optimizat, functionarea este garantata chiar si in conditiile care pana de curand erau considerate conditii limita, cum ar fi un continutul scazut de apa in sistem. Unitatile AQUALIGHT cu tehnologia AQUALOGIK sunt echipate cu pompa cu turatie variabila, gestionata de un algoritm special, pentru a asigura functionarea optima a unitatii prin reglarea debitului de apa, in functie de temperatura acesteia, de incarcarea termica si de temperatura aerului extern.
          Cu AQUALOGIK unitatile nu mai au nevoie de acumulare inertiala, deoarece ele pot functiona chiar si in conditiile unui continut scazut de apa, fara a afecta compresoarele.Unitatile AQUALIGHT sunt dotate cu logica capabila sa modifice in continuu parametrii de functionare ai masinii, adaptandu-i la solicitarile reale ale instalatiei. 

 

Functia AQUALOGIK permite reglarea valorii set point in mod convenabil pentru reducerea numarului de porniri ale compresoarelor, garantand functionarea chiar in conditiile unui continut redus de apa in instalatie. Acumularea inertiala nu mai este deci obligatorie, deoarece functia AQUALOGIK compenseaza absenta stocatorului inertial. Unitatile sunt echipate cu un modul hidraulic special, cu pompa de circulatie INVERTER, vas de expansiune, supapa de siguranta, robinet de umplere/golire, presostat diferential si manometru, ce simplifica in mod semnificativ instalarea.

          Unitatile AQUALIGHT cu tehnologia AQUALOGIK sunt capabile sa adapteze viteza de rotatie a ventilatoarelor in functie de incarcarea termica a instalatiei si de temperatura aerului exterior: in acest fel unitatea este capabila sa functioneze, chiar si in conditii limita (de pana la –20°C in modul racire).


RACITOR DE APA (CHILLER) 33.4 KW CLINT CHA/K/ST 131


CLIMAGO , CLIMATIZARE, , Racitoare de apa (chiller), CHA/K/ST 131 , , racitor de apa, chiller, racitor, apa, pret, 33.4, kw, clint, CHA/K/ST 131, cha, /, k, st, st131, seria, aqualight

 
CLIMAGO:
 
 
 
 
Servicii clienti:
 
 
 
 
Comenzi si livrare:
 
Cum comand online
 
Livrarea comenzi
 
Suport clienti:
 
 
 
 
Contact:
 
 
T: 0748177171
 
Albastrelelor 22
 
Afumati, Ilfov
 
Copyright 2018 Climago Serv, CUI: 35291972, Reg. Com. J23/4296/2015