0748177171
ACASA
 


 
Livrare rapida - in 24 de ore de la comanda
Oferte speciale si personalizate in cel mai scurt timp de la solicitare
Suport tehnic si comercial 24/7
Te poti baza pe 12 ANI de experienta in domeniul HVAC
 
 
RACITOR DE APA (CHILLER) 4.2 KW CLINT CHA/CLK 15





RACITOR DE APA (CHILLER) 4.2 KW CLINT CHA/CLK 15


RACITOR DE APA (CHILLER) 4.2 KW CLINT CHA/CLK 15Date tehnice

 

RACITOR DE APA (CHILLER) 4.2 KW CLINT CHA/CLK 15

Model: CHA/CLK 15


Tip: Compact Line
Capacitate de racire: 4.2 kW
Greutate: 106 Kg
Alimentare: 220 V
Putere electrica absorbita: 1.4 kW
      
20.441 Lei
 
*pretul include TVA
  La comanda | Transport gratuit ( Bucuresti / Ilfov )
 
COMANDA / CERE OFERTA PRIN TELEFON
 COMANDA / CERE OFERTA PRIN TELEFON: 021-231.58.57 / 0757.020.707
 
 
** Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile tehnice pentru RACITOR DE APA (CHILLER) 4.2 KW CLINT CHA/CLK 15  CHA/CLK 15 sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
 

Seria COMPACT LINE reprezinta cea mai buna alegere pentru obtinerea unui nivel de confort ideal in spatiile rezidentiale si comerciale, fiind caracterizata prin dimensiuni reduse, silentiozitate si utilizarea unui circuit hidraulic optimizat. Inalta eficienta, cu suprafete de schimb termic reduse fata de cele care utilizeaza agenti frigorifici traditionali si protectia mediului inconjurator datorita cantitatii reduse de agent frigorific, fac din seria CHA/CLK produsul ideal pentru aplicatii de tip rezidential si comercial. Echipamente din ce in ce mai compacte si deci, avansate din punct de vedere tehnologic, va pot oferi confortul ideal pe toata perioada anului, indiferent de anotimp.

          INOVATOR - Controlul electronic inovator bazat pe microprocesor permite functionarea automata a unitatii si afisarea pe display a eventualelor anomalii. De asemenea, unitatea se poate controla de la distanta prin panoul de comanda la distanta, care poata fi livrat la cerere si care poate fi montat intr-un loc accesibil.
          Din punct de vedere al spatiului, unei unitati CHA/CLK nu ii trebuie mai mult decat o mica terasa sau un balcon; montata in frontonul unei cladiri, va fi aproape neobservata, mica, compacta si inteligenta. Carcasa din peraluman este rezistenta la coroziune. Este unitatea de exterior ideala, oferind o marime redusa si un modul hidraulic complet echipat si optimizat, gata de instalare.  Am obtinut optimizarea circuitului hidraulic si reducerea dimensiunilor prin cercetari si solutii tehnologice inovatoare, cum ar fi montarea evaporatorului si a vasului de expansiune in interiorul acumulatorului inertial. Modulul hidraulic se livreaza complet cu pompa, supapa de siguranta, manometru si presostat diferential. Dotarile standard sunt completate cu tava de colectare si drenare a condensului pentru agregatele reversibile, care functioneaza in regim de pompa de caldura.

         SILENTIOS - Confort absolut. Pentru instalarea unitatii CHA/CLK nu este nevoie de compromisuri: ocupa un spatiu redus si nu este zgomotoasa. Seria Compact Line a fost proiectata si fabricata pentru a reduce la minim nivelul de zgomot. Astfel in proiectarea unitatii au fost implementate tehnologii inovative: echiparea unitatii cu un dispozitiv electronic proportional, care ajusteaza in mod continuu turatia ventilatorului si utilizarea compresoarelor de ultima generatie Rotary sau Scroll, (in functie de model) cu un nivel de zgomot foarte redus. Orice eventuala vibratie este amortizata de antivibrantii din cauciuc, care sunt inclusi in dotarea standard.


RACITOR DE APA (CHILLER) 4.2 KW CLINT CHA/CLK 15


CLIMAGO , CLIMATIZARE, , Racitoare de apa (chiller), CHA/CLK 15 , , racitor de apa, chiller, racitor, apa, pret, 4.2, kw, clint, CHA/CLK 15, cha, /, clk, clk15, seria, compact, line

 
CLIMAGO:
 
 
 
 
Servicii clienti:
 
 
 
 
Comenzi si livrare:
 
Cum comand online
 
Livrarea comenzi
 
Suport clienti:
 
 
 
 
Contact:
 
 
T: 0748177171
 
Albastrelelor 22
 
Afumati, Ilfov
 
Copyright 2018 Climago Serv, CUI: 35291972, Reg. Com. J23/4296/2015